Ana Sayfa > Genel > 16 Yaşındaki DEAŞ Keskin Nisancısı

16 Yaşındaki DEAŞ Keskin Nisancısı

Geçtiğimiz günlerde 20 tane yabancı uyruklu kişi yakalanmıştı. Bunlardan birisi ise alman asıllı Linda idi. DEAŞ ın cinsel ilişki kölesi olarak bilinmekteydi Linda sonradan DEAŞ’ın keski nişancısı olduğu tespit edildi.

Musul’da bir tünelde 20 yabancı gözaltına alındı. Yabancılar arasında 5 Alman, 3 Rus, 3 Türk, 2 Kanadalı ve 4 çocuklu bir Fransız kadının bulunduğu belirtilen haberde, 16 yaşındaki Linda Wenzel adlı Alman kızın, bir Çeçen militanla evli olduğu ifade edildi. Wenzel’ın, önce DEAŞ’ın seks kölelerinden biri olabileceği düşünülürken, yanında silah olması örgütün keskin nişancılarından olduğunu ortaya çıkardı.

CİNSEL İLİŞKİ KÖLESİ ZANNETTİLER, KESKİN NİŞANCI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

DAKHİL: IRAK’A ALMANYA’DAN EŞİNİN PEŞİNDEN GELMİŞ

The  Times’a konuşan Iraklı milletvekili Viyan Dakhil, Wenzel’in kendisine  Irak’a  Almanya’dan eşinin peşinden geldiğini anlattığını ve anne Wenzel’in kızının  Musul’da bir tünelde bulunduğunu doğruladığını aktardı.

Chat Odası 16 Yaşındaki DEAŞ Keskin Nisancısı - Chat Odası