Ana Sayfa > Magazin > Adriana Lima’nın Yeni Türk Sevgilisi

Adriana Lima’nın Yeni Türk Sevgilisi

Bodrum tatillinde ünlü model Adriana Lima, türk sevgilisi ile tatilde öpüşürken kameralara yakalandı. Ünlü model türk sevgilisi ile işte o aşk dolu tatil.

Bodrum’a yazar olan erkek arkadaşı Metin Hara ile tatile gelen dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, güne kaldığı villada kahvaltı ile başladı. DHA’da yer alan habere göre, top model Adriana Lima, erkek arkadaşı Metin Hara ile dün tatil için geldiği Bodrum’da geceyi özel bir villada geçirdi. Güne erken başlayan ünlü model Lima ve erkek arkadaşı Hara, villanın ön terasında kahvaltı yaptı. Kahvaltıda ünlü model, sık sık selfie yaptığı erkek arkadaşı tarafından öpücüğe boğuldu. Kahvaltıya askılı bluzu ile makyajsız çıkan ünlü modelin bol bol portakal suyu içtiği dikkati çekti. Basın mensupları ünlü modeli görüntüleyebilmek için büyük çaba harcadı.

Chat Odası Adriana Lima'nın Yeni Türk Sevgilisi - Chat Odası