Ana Sayfa > Magazin > Ayrılan Bir Ünlü Çift Daha

Ayrılan Bir Ünlü Çift Daha

En son oscar ödül gecesinde bir araya glen çift , pek çok günümüzde ayrılıklara şait olduğumuz ünlüler dünyasına iki ünlü isim daha katıldı.

Hollywood’un ünlü çifti Katy Perry ve Orlando Bloom ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda Selena Gomez’le çapkınlık gecesine çıkan sevgilisi Orlando Bloom’u affeden Katy Perry bu kez ayrılık kararı aldı. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan Katy Perry ve Orlando Bloom yollarını ayırdı.Çift, Us Weekly gazetesine yaptığı açıklamada ayrılığı doğruladı. Ünlü ikili “İftiralar ve çirkin söylentiler çıkmadan, saygı çerçevesinde, sevgi dolu bir şekilde ayrıldığımızı doğruluyoruz” ifadelerinde bulundu. İkili en son Oscar Ödül Töreni’nde bir araya gelmişti.

Chat Odası Ayrılan Bir Ünlü Çift Daha - Chat Odası