Görüntülü Video Sohbet Odaları

Sohbet odalarimiz ile görüntülü chat yapma imkanına sizde sahip olabilirsiniz. Sohbet odalarımıza isterseniz üye olarak isterseniz üye olmadan misafir bir nickle giriş sağlayabilirsiniz. Sitemizde genel ahlakı yüksek ve seviyeli insalardan oluşur. Bunun için sizde site kurallarına uymada özen gösteriniz. Sohbet odalarımızda argo konuşmak kesinlikle yasaktır. Odalarımızda ister görüntülü sohbet istersenizde sesli sohbet yapabilme imkanınız vardır. Dj arkadaşlarımız eğer istek alıyorsa istek parçalarınızı çalmaya çalışmaktadırlar.

İstek parçalarınız belirli bir kısma hitap eden ayrımcılık veya taraf tutan bir şarkı ise o parça çalınmayacaktır. Lütfen isteklerinizi dj arkadaşlarımıza düzgün bir şekilde iletiniz. Sohbet odalarında sınırsızca konuşabilme imkanına sahipsiniz. İstek ve talebe göre VİP üyelik veya Moderatör başvuruları değerlendirilecektir. Ayrıca Dj olmak istersenizde moderatör arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Sitemizde reklam atmak yasaktır. Tespit edildiği taktirde süresiz uzatılacaktır. Video chat odalarında eğer bir kişi size hakaret içerikli bir yazı yazıyorsa bunuda moderatör arkadaşlarımıza bildirmeniz yeterlidir. Cezai işlem gereken şekilde uygulanacaktır. Sizlerin katkılarıyla büyüyen sitemiz şu an itibariyle 40 bin aktif üyeye ulaşmıştır. Gitgide büyüyen sitemizde sizleride aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

logo

Görüntülü chat odaları ile sınırsız bir şekilde sohbet yapabilirsiniz. Odalarımız tamamen ücretsiz olmakla beraber kameralı ve sesli sohbet imkanı tanır. Chat odalarımızda görüntülü chat yapmanın yanında yeni arkadaşlıklar kurabilir yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Kullanım açısından gayet basit olan sistemimiz ile giriş yaptığınızda detaylı anlatımlar için yönergeleri izleyebilirsiniz. Amacımız seviyeli bir şekilde Cilve.net de olabilir ederek ortama renk katmaktır. Herhangi bir seviyesizlik durumunda moderatör arkadaşlarımız tarafından banlanabilirsiniz. Eğer dj yeteneğiniz var ise odalarımızda dj’lik yapabilirsiniz.

Tabi ilk başta bir kaç teste tabii tutulcaksınız. Testlerden başarıyla geçen arkadaşlarımızdan hiç bir ücret talep etmeden dj olarak yayına alma imkanımız bulunmaktadır. Zamanla büyüyen sistemimizin bir parçası olmak isterseniz sitedeki moderatör arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Kameralı sohbet edebilmeniz için kameranızın yüzünüze dönük olması ve herhangi bir cinsel ibareye dönük olmaması gerekmektedir aksi taktirde siteden uzaklaştırılırsınız. VIP üye olmak isteyen arkadaşlarımızda özelden sınırsızca mesaj yazabilir ve sesli bir şekilde özelden konuşabilir. İstediği zaman oda açabilir ve odasında konuşabilir. VIP üyelikler hakkında odalarımızdaki yönergelerden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.