Güvenilir Kaliteli Sohbet

Kalite sohbet ve güven anlamında değişiklikleri ön plana çıkarmak ve yenilik dolu hizmetleri ayağınıza getirmek için çabalamaya devam ediyoruz.Hedeflerimiz arasına serpiştirdiğimiz yeniliklerin en başında teknik anlamda mobil uygulamaları geliştirmek, rahat ve güvenilir teknolojik sohbet ortamına müdahil olmanızı sağlamaktır.

Bu çalışma ve emeklerimiz siz kullanıcılarımızı chatodasi.org bünyesi altında toplamak içindir.Çünkü yıllardır buna yönelik chat odaları hizmeti vermekteyiz.Özellik bakımından farklılık oluşturan web sitemiz görüntülü veya sesli sohbet hizmeti henüz vermemektedir.Ancak ilerleyen dönemlerde geliştirebileceğimiz yeni alt yapı teknikleri ile beraber sesli sohbet, görüntülü chat gibi arayüzlerimiz olabilir.

Kaliteli sohbet ortamında sizleri bekleyen öncelikle online çevrimiçi 1500-2000 arası kullanıcı aktiftir.Bu kullanıcılar sohbet odaları içerisinde değişkenliğe uğramış kanallara dağılmaktadır.Bu kanalların bazıları #sohbet, #chat, #edebiyat, #radyo, #eğlence, #Türkiye odalarıdır.Kendinizi özgür hissedebileceğiniz herhangi bir odaya müdahil olabilirsiniz.Nasıl yapacağınız konusunda kısa bilgi vermek gerekirse öncelikle nick giriş formunda rumuz belirtip sohbete bağlanmalısınız.Hemen ardından bağlantı kurduğunuz ekranda /list yazarak tüm odaları hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Her çeşit internet kullanıcısının bağlantı kurduğu bu ağ yetişkinlere yönelik bir hizmettir.Ayrıca art niyetli bir çok insanında ister istemez bu ortamı kullanabileceğini hatırlatmakta fayda vardır.Bu sebeple lütfen sohbet esnasında hiç bir şekilde kişisel veri ve bilgilerinizi paylaşmayınız.Keyifli sohbetler dileriz.