Radyo eşliğinde chat odaları

Sevdiğiniz şarkıları bir taraftan dinleyip aynı zamanda chat ortamında yeni arkadaşlıklar kazanmak istermisiniz?

Chatodasi.org yeniliklerle dolu bir web sohbet platformu özelliği ile kullanıcılarına her zaman güncel paylaşımlar sunmaktadır.Yeniliklerimizden biride Müzik eşliğinde chat siteleri.Sizlerde sevdiklerinize hem şarkı armağanında bulunabilir aynı zamanda dj arkadaşlarımızdan istediğiniz tarzda müzik paylaşımı isteyebilirsiniz.

BamteliFM Radyo Chat

Sohbet odaları tüm hızı ile devam ediyor.#Mobilsohbet kullanımı ile oldukça kolay bir hal alan web sitemiz artık müzik paylaşımıda yapmaktadır.Ücretsiz sohbete katılan tüm kullanıcılar hiç bir üyelik işlemi ile uğraşmadan direk sohbete katılmaktadır.Artık #Radyo kanalımız üzerinden BamteliFm yayını aracılığı ile sürekli online dj arkadaşların paylaşımı eşliğinde müzik dinleyebilir, parça armağanında bulunabilirsiniz.

Radyo kanalına giriş yaptıktan sonra !istek şarkı ismi mesaj şeklinde isteğinizi djlere iletmeniz halinde yayında canlı olarak paylaşım yapılabilecek ve sizlerde dinleyebileceksiniz.Lütfen dilediğiniz her türlü istek ve bilgi birikiminizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız.